Over Climer

Samen de groene toekomst versnellen met thermodynamische warmtepompen

De energietransitie is een unieke kans is voor zowel consument als installateur. Climer helpt installateurs deze kansen te pakken dankzij de volgende generatie warmtepompen met thermodynamica.

Samen naar 1.000.000 warmtepompen

In 2030 hebben we een miljoen warmtepompen geïnstalleerd! Dat gaat niet zomaar. Onze thermodynamische oplossingen helpen daarbij. Onze installateurs installeren hierdoor sneller én beter. En onze consument heeft een voordeligere, mooiere en stillere oplossing. 

De missie van Climer Benelux

Het verbeteren en versnellen van de energietransitie! Dit doen we door gasloos wonen makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Bij Climer maken we comfortabel wonen betaalbaar voor de consument en maken we de installatie een plezier voor iedere installateur.

Waarom Climer Benelux?

Climer Benelux staat voor sterke samenwerkingen. We hebben korte lijntjes met onze fabriek voor een constante voorraad en investeren in langetermijn-relaties met installateurs. Samen efficiënt met grootse kwaliteit naar een groenere toekomst. Daar staat Climer Benelux voor.

Ons team

Ontdek alle Climer oplossingen in onze showroom

Climer BeNeLux levert veel verschillende oplossingen. Van water/lucht tot TD, voor kleine verbruikers tot grote utiliteitsprojecten. We nodigen je graag uit in onze showroom in Obdam om kennis te maken met onze next generation warmtepompen.

Maak kennis met Climer BeNeLux

Kennismaken met Climer en onze next generation warmtepompen? Boek online een afspraak en dan treffen we elkaar snel!