Over Climer

Samenwerken aan een groene toekomst

De energietransitie is een unieke kans is voor zowel consument als installateur. Climer helpt installateurs deze kansen te pakken.

De visie van Climer Benelux

In 2030 kunnen we in Nederland meer dan een miljoen warmtepompen geïnstalleerd hebben! Daar dragen wij aan bij met onze warmtepompen: all electric (ready) of hybride. Thermodynamisch, lucht-water en lucht-lucht. Door samen te werken met jou, de installateur, pakken we samen de kansen van de energietransitie.

De missie van Climer Benelux

Het verbeteren en versnellen van de energietransitie! Dit doen we door gasloos wonen makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Bij Climer maken we comfortabel wonen betaalbaar voor de consument en maken we de installatie een plezier voor iedere installateur.

Waarom Climer Benelux?

Climer Benelux staat voor sterke samenwerkingen. We hebben korte lijntjes met onze fabriek voor een constante voorraad en investeren in langetermijn-relaties met installateurs. Samen efficiënt met grootse kwaliteit naar een groenere toekomst. Daar staat Climer Benelux voor.

Kennismaken met Climer?

Climer Benelux wil het energieverbruik verminderen en de negatieve impact op het milieu aanpakken door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen die makkelijk en stil in gebruik zijn. Benieuwd?