Hoe Climer jou als installatiemonteur helpt voor je eerste (proef)plaatsing van een Climer-warmtepomp

Als installatiemonteur weet je als geen ander dat het installeren van een warmtepomp een flinke uitdaging kan zijn. Maar met de hulp van Climer hoef je je geen zorgen te maken! Wij zijn er om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de installatie soepel verloopt. In deze blog leggen we uit hoe wij jou kunnen helpen bij de installatie van de eerste warmtepomp.


Bezoek de showroom van Climer in Obdam

Bijna iedere samenwerking tussen Climer en de installateur begint met een bezoek aan onze showroom in Obdam. Hier hebben we meerdere warmtepompen staan waarover onze experts je alles kunnen vertellen. Daarnaast kun je al jouw vragen direct stellen en kunnen we ook het binnenwerk van de warmtepomp doornemen. Wij zijn er om je te helpen bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor jouw klant en om ervoor te zorgen dat je alle informatie hebt die je nodig hebt voor de installatie.

Lees ook: Wat zijn de voordelen van werken met Climer als installatiemonteur?

Plan een proefplaatsing bij een eigen klant, of krijg een lead van ons om daar jouw eigen klant van te maken 

Als je eenmaal hebt besloten welke warmtepomp het beste is voor jouw klant, dan kun je een proefplaatsing aanvragen. Breng je eigen klant aan en ontvang een extra korting op de aankoop of ontvang van ons een particuliere lead. Wij zullen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en dat je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Begeleiding bij het opnemen van de klus

We begrijpen dat het opnemen van de klus een cruciale stap is in het proces. Daarom zullen we je voorzien van een opnameformulier met daarin alle stappen die je kunt volgen om jouw werkplek, de klant en  de installatie voor te bereiden. Zo zorgen we ervoor dat alle belangrijke informatie wordt vastgelegd. We leveren je ook alle templates en formules die je nodig hebt voor bijvoorbeeld een warmelastberekening en je kunt gebruik maken van ons netwerk om je warmtelastberekening te voltooien. Zo weet je zeker dat je alle informatie hebt die je nodig hebt voor de installatie.

De proefplaatsing en producttraining 

Een van onze experts gaat met jou mee naar de installatielocatie om samen de installatie te doorlopen. De warmtepomp die geinstalleerd zal worden leveren wij daar op locatie af. Zo heb jij vooraf geen warmtepomp in voorraad en kost de opslag je niets. We zullen je alles vertellen over de werking van de warmtepomp en hoe je deze het beste kunt installeren. Zo ben je volledig voorbereid op de installatie.

Ontvang van ons vooraf documentatie en installatieschema’s

Ten slotte kun je vooraf uiteraard rekenen op alle benodigde documentatie en bijvoorbeeld de installatieschema’s. Zo kun je je goed voorbereiden en weet je zeker dat alles soepel zal verlopen.

Bij Climer begrijpen we dat de installatie van een warmtepomp een grote uitdaging kan zijn. Daarom bieden we je alle ondersteuning die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de installatie soepel verloopt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen! Bezoek onze showroom, of vraag direct een proefplaatsing aan. 

Kennismaken met Climer?

Climer Benelux wil het energieverbruik verminderen en de negatieve impact op het milieu aanpakken door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen die makkelijk en stil in gebruik zijn. Benieuwd?